Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΣΕΠΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια

12.11.2020 /

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

η αποχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών  από την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 7 Νοέμβρη του  2020, που άγγιξε το 94% στον νομό μας και πάνω από 93% πανελλαδικά αποτελεί μια μεγάλη νίκη για το συνδικαλιστικό κίνημα!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους μέλη του που απείχαν σχεδόν καθολικά από την εκλογική παρωδία!

Αυτή η μάχη είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ακυρώσαμε κάθε προσπάθεια να εισαχθούν τέτοιες νόθες διαδικασίες στα σωματεία μας, αλλά και συνολικά στο υπόλοιπο Δημόσιο.

Υπερασπιστήκαμε  το δικαίωμά μας να δρούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να επιλέγουμε εμείς τον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων μας.

Αποδείξαμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι, ο εκπαιδευτικός κόσμος ενωμένος μπορεί να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του και να επιβάλει τα δίκαιά του απέναντι σε οποιονδήποτε.

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ζούμε, όπως ενωμένοι απαντήσαμε στις εκλογές – παρωδία, έτσι ενωμένοι και τώρα πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για μόρφωση, υγεία και δουλειά με δικαιώματα.

 

Υπερασπιζόμαστε αταλάντευτα και μαζικά τα δικαιώματα του κλάδου και στεκόμαστε όλοι μαζί απέναντι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης των εκπαιδευτικών και του έργου τους.

Αποφασίζουμε ομόφωνα την παραίτηση όλων των συναδέλφων που αναδείχτηκαν ως αιρετοί μέσα απ’ την εκλογική παρωδία της 7ης Νοεμβρίου.

 

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

 

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

      ΤΑΜΠΑΚΑ ΟΛΓΑ