Σάββατο 18.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε προπονητική ημερίδα οι μικροί του ΑΠΣ Τρίκαλα

20.05.2016

Σε προπονητική ημερίδα πάλης συμμετείχαν το Σάββατο 14 Μαΐου, 38 μικροί αθλητές του συλλόγου μας, ηλικίας 7- 9 ετών. Η ημερίδα διοργανώθηκε στην Καρδίτσα, από τον τοπικό σύλλογο Πλαστήρα Καρδίτσας και συμμετείχαν ο ΑΠΣ Τρίκαλα και ο Όγχηστος Λάρισας.

Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι μικροί παλαιστές μας πάλεψαν με την ψυχή τους και κατέκτησαν όλοι τους μετάλλιο.

Η προπονητική ημερίδα εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του συλλόγου μας, ο οποίος προέκυψε από τον προβληματισμό των υπευθύνων, που έχουν σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.

Κοινή μας πεποίθηση είναι πως ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα από τις διάφορες δραστηριότητες των παιδιών γιατί μέσα από αυτόν προσκομίζουν οφέλη και ανεκτίμητα εφόδια.

Πιστεύοντας, πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού, βασικοί μας στόχοι είναι και η συμμετοχή των παιδιών- αθλητών σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, τις οποίες εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας.

Κατανοώντας:

 • τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και θέλοντας να ενεργοποιήσουμε τη συμμετοχή τους σε βασικές δράσεις της ζωής τους, θεωρούμε επιβεβλημένο να στοχεύσουμε προς αυτές τις κατευθύνσεις.
 • την πεποίθηση για τη μεγάλη αξία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, ως μέσων παιδείας και αγωγής, απόλυτα απαραίτητων για την ανάπτυξη του ήθους και της κοινωνικής συνείδησης.
 • τη διαπίστωση ότι ο Αθλητισμός- πολιτισμός αποτελούν σήμερα κοινωνικό φαινόμενο, που έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται θετικά στις ανθρώπινες ανάγκες, παιδαγωγικές, κοινωνικές, ηθικές, ψυχαγωγικές, σωματικές και πνευματικές.
 • την πίστη στην αξία της τήρησης των ηθικών αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι», οι οποίες πρέπει να επικρατούν και στη μετέπειτα ζωή του ατόμου
 • την επιστημονική θέση ότι με την άσκηση ο άνθρωπος μπορεί να παρατείνει τη σωματική υγεία του και παράλληλα να συμβάλλει στη διατήρηση της διαύγειας του πνεύματος.

έχουμε θέσει:

ως κυρίαρχο στόχο μας την εκπόνηση αθλητικών και πολιτισμικών-κοινωνικών προγραμμάτων τα οποία προσδοκούμε να συντελέσουν στη διαρκή βελτίωση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των αθλητών και των αθλητριών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας, δίνοντας τους έτσι απαραίτητα εφόδια ως αντίβαρο στις «κακές συνήθειες» που μαστίζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές:

 1. Άγγελος Καφρίτσας
 2. Άγγελος Τσιόγκας
 3. Αθανάσιος Στουκογιώργος
 4. Αθανάσιος Τσιακμάκης
 5. Αλέξανδρος Ράπτης
 6. Αλέξανδρος Τσιακμάκης
 7. Αναστάσιος Δελιτζής
 8. Απόστολος Δαλανίκας
 9. Απόστολος Μακρής
 10. Βάιος Αποστόλου
 11. Βάιος Γκάνιας
 12. Βασίλειος Τσιγάρας
 13. Γεώργιος Τρικάλης
 14. Γρηγόριος Μπαμπλέκος
 15. Δημήτριος Αλεξίου
 16. Δημήτριος Δημόπουλος
 17. Δημήτριος Καπλάνης
 18. Δημήτριος Μπακώσης
 19. Δημήτριος Παπαβασιλείου
 20. Δημήτριος Τσιγάρας
 21. Ελευθέριος Σουλιμέτσης
 22. Θεόδωρος Δουκάκης
 23. Ιωάννα Σουλιμέτση
 24. Ιωάννης Δημόπουλος
 25. Ιωάννης Ζαχαράκης
 26. Κων/νος Ζηκύρης
 27. Κων/νος Στούπης
 28. Κων/νος Χλωρός
 29. Λάζαρος Δουκάκης
 30. Λουκία Καραγιάννη
 31. Μανώλης Πολυγένης
 32. Μαρία Τρικάλη.
 33. Μαριλένα Λιούλιου
 34. Νικόλαος Τζατζάκης
 35. Νικόλαος Χαιρόπουλος
 36. Παναγιώτης Τερτίκας
 37. Σωτήριος Ντόντος
 38. Χρήστος Παύλου

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας