Πέμπτη 28.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε εξέλιξη απάτη με τα διόδια – Τι πρέπει να προσέχουν οι συνδρομητές πομπών

23.08.2023 / /

Μία επιχείρηση εξαπάτησης συνδρομητών πομποδεκτών για τα διόδια βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ελλάδα, και φαίνεται ότι αγγίζει και τους πελάτες στη Θεσσαλία, που έχουν συνδρομή στην “Αυτοκινητόδομος Αιγαίου”.

 

Η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους συνδορμητές:

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή για ηλεκτρονική απάτη (phishing) που βρίσκεται σε εξέλιξη και σχετίζεται με τους αυτοκινητόδρομους και την καταβολή χρηματικού ποσού στους λογαριασμούς των συνδρομητών.

Πιο συγκεκριμένα, αποστέλλεται ψευδές SMS από τυχαίο αριθμό κινητού τηλεφώνου, όπου ενημερώνουν για υπόλοιπο προς πληρωμή και ζητούν να γίνει άμεσα (ASAP) πατώντας στο link που υποδεικνύουν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. δεν έχει αποστείλει κανένα παρόμοιο μήνυμα στους συνδρομητές του eway και εφιστά την προσοχή σας σε ενδεχόμενη εμφάνιση ανάλογου μηνύματος στο κινητό σας.

[fbcomments]