Παρασκευή 26.02.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

23χρονη κέρδισε το Λόττο και πληρώνει 70.000 ευρώ για να βρει αγόρι!

10.02.2020 /

Μια 23χρονη από τη Σκωτία, και εκατομμυριούχος και χυμώδης, αλλά προφανώς απογοητευμένη από αποτυχημένες σχέσεις, δηλώνει πρόθυμη να πληρώνει 70.000 ευρώ τον τυχερό που θα δεχτεί να συνάψει σχέση μαζί της!

Η Τζέιν Παρκ, νικήτρια του Euromillions, δημιούργησε μια ιστοσελίδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι… γαμπροί μπορούν να συμπληρώνουν μια αίτηση.

Ο τυχερός που θα γίνει τελικά το αγόρι της Παρκ θα παίρνει ένα ετήσιο επίδομα ύψους 70.000 ευρώ για να βγαίνει ραντεβού μαζί της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Παρκ έγινε πολύ ανήσυχη για τα πραγματικά κίνητρα όσων την πλησιάζουν αφού κέρδισε το Euromillions.

Πηγή που διατηρεί την ανωνυμία της δηλώνει στην εφημερίδα: «Η Τζέιν είναι υπέροχη και έχει τόσα πολλά να δώσει αλλά έμεινε μόνη της πάλι. Και αφότου κέρδισε τη Λοτταρία συνεχώς αναρωτιέται αν την αγαπούν γι αυτό που είναι ή για τον τραπεζικό της λογαριασμό».

Η Τζέιν Παρκ ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε 900.000 ευρώ στην λοταρία. Με τα κέρδη της αγόρασε καινούργια αυτοκίνητα και τσάντες, έκανε πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τους γλουτούς της και έφτιαξε και τα δόντια της.