Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλες υποσχέσεις από τους… μικρούς της Ακαδημίας Σαραγίων

27.06.2016 /

Ούτε η βροχή που έπεσε για κάμποση ώρα, στάθηκε ικανή να χαλάσει τη γιορτή που στήθηκε στο  γήπεδο των Σαραγίων από την Ακαδημία του σωματείου που ολοκλήρωσε τη φετινή επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Με τη συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που ανήκουν στα τμήματα υποδομής να μην πτοούνται από την βροχή, την τεχνική ηγεσία, την διοίκηση του Συλλόγου, μαζί  με κάποιους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, αλλά και αρκετούς γονείς, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, βάζοντας ακόμη ένα σημαντικό λιθαράκι στον αθλητισμό της περιοχής.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά παιχνίδια για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια είχαμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες, για να ακολουθήσουν απονομές μεταλλίων σε όλα τα παιδιά.

Αφού ολοκληρώθηκε όλη η διαδικασία της γιορτής, οι παρευρισκόμενοι το διασκέδασαν με φαγητό, ποτό και μουσική, καθώς για τις ανάγκες της περίστασης ψήθηκαν δεκάδες σουβλάκια, που σερβίρονταν με μπύρες και αναψυκτικά.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη φετινή παρουσία της Ακαδημίας, ο πρόεδρος του Α.Ο Σαραγίων Θωμάς Λούτας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλό Καλοκαίρι και άπαντες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους από Σεπτέμβρη, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του προπονητή της Ακαδημίας, Φώτη Δημητρού.

Στο φινάλε της εκδήλωσης είχαμε κάποιες μαζικές βραβεύσεις από τους διοικούντες των Σαραγίων προς κάποιους ανθρώπους που στήριξαν οικονομικά, αλλά και ηθικά τη φετινή προσπάθεια, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς αυτούς. Στην κλήρωση για το ποδήλατο για τους μικρούς παίκτες κέρδισε ο Λευτέρης Βούκιας, ενώ για το άλλο ποδήλατο τυχερός αριθμός είναι ο 1167.

Αφού έγιναν οι βραβεύσεις ο ουρανός απέκτησε ξεχωριστό χρώμα από τα δεκάδες βεγγαλικά που έριξαν οι των Σαραγίων και με αυτό τον όμορφο τρόπο έπεσε και επίσημα η αυλαία για την Ακαδημία.