Πέμπτη 27.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σαμαράς: Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά

02.04.2015

Σχολιάζοντας τα περιστατικά καταλήψεων από αντιεξουσιαστές, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η «δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είναι «τυφλωμένη από τις ιδεοληψίες της».

Σε δήλωσή του το μεσημερί της Παρασκευής, μετά τα περιστατικά της Πέμπτης και την ανάρτηση πανό στο σημείο στο σημείο γύρω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη, η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά».

«Από τον πολύ διάλογο με τους κουκουλοφόρους, έχασαν τον έλεγχο στα Πανεπιστήμια, ανέχονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δεν μπορούν να προστατέψουν τη χώρα από τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τη Βουλή, Δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αν η εισβολή αναρχικών στη Βουλή είναι “πρόκληση για τη Δημοκρατία” ή “ειρηνική διαμαρτυρία”» και «τώρα βεβηλώνεται και ο χώρος στον Άγνωστο Στρατιώτη, αν είναι δυνατόν».

«Τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη» καταλήγει ο Αντ.Σαμαράς.

 

Πηγή από in.gr