Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σοκάρει υπόθεση με ροζ βίντεο 15χρονης στα Τρίκαλα

19.11.2021

Η ανήλικη κοπέλα δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε από τον φίλο της – Λίγο διάστημα μετά, ήρθε αντιμέτωπη με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια

Σοκάρει υπόθεση  με ροζ βίντεο στα Τρίκαλα στο οποίο εικονίζεται  15χρονη μαθήτρια που ζει το τελευταίο διάστημα ένα εφιάλτη μια  καθώς κυκλοφόρησε , . Η κοπέλα είχε σχέση με έναν 20χρονο ο οποίος βιντεοσκόπησε ένα αγνοία της προσωπικές τους στιγμές τις οποίες και  διέδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 15χρονη,  όπως ανέφερε η μητέρα της στο Ράδιο Ζυγός, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Αρνείται να πάει σχολείο κι έχει κλειστεί στον εαυτό της.

“Εκείνο που ζητώ είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να κινηθούν οι διαδικασίες για να μην το ξανακάνει σε καμία κοπέλα. Είναι ενήλικος και πήγε με μία ανήλικη” αναφέρει συγκλονισμένη.

O δικηγόρος της 15χρονης κ. Δημήτρης Σαμαρτζής επισήμανε ότι σήμερα μαζί με την 15χρονή και την μητέρα της θα επισκεφτούν την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, για να προσκομίσουν το βίντεο έτσι ώστε να προστεθεί στη δικογραφία.