Δευτέρα 06.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ροταριανοί παλμοί στα Τρίκαλα

24.11.2018

Γράφει ο Χρήστος Παπαπολύκαρπος
Βοηθός Διοικητής 2484 ΠΔΡ

Ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ (ΠΔΡ) Θεόδωρος Ασπασίδης σήμερα Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9.30 μμ,στο Ξεν. Παντελιδάκη της πόλεώς μας, καλεσμένος από τον Ροταριανό Όμιλο Τρικάλων, θα ομιλήσει για σχέση Ρόταρυ με Εκκλησία

Ο κ. Ασπασίδης είναι ευρηματικό πρόσωπο με πολυσχιδή δράση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (Πρώην Νομάρχης), στη Δικηγορία και επίσης στον Κολοσσό “ROTARY INTERNATIONAL” για πολλές 10ετίες.

Στο Ρόταρυ η προσφορά του είναι πολυδιάστατη γιατί δεν αντανακλά μόνο σε αυτόν καθ’εαυτόν τον Ροταριανό χώρο αλλά ξανοίγεται ακόμα παραπέρα δημιουργώντας πληθωρικούς παλμούς αναδεικνύοντας, μέσω του προγράμματος « Τελετή Βραβεύσεων Έργων Ευποιίας» και όχι μόνο, άτομα που έχουν σημαντική προσφορά στον συνάνθρωπο του ευρύτερου κοινωνικού πλαισίου.

Χαρά και τιμή μας που αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε αξιόπιστα, από τον Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, σχετικά με τις συνιστώσες που συγκλίνουν στην πεμπτουσία της όλης φιλοσοφίας ανάμεσα σε Ρόταρυ και Εκκλησία.

Ο κ. Ασπασίδης, που προσφάτως επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ κ. Βαρθολομαίο, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις στο ενδιαφέρον όσο και καυτό θέμα της, κατά μία άποψη, σύμπλευσης Ρόταρυ και Εκκλησίας.

Θα πρέπει να υπογραμμισθεί ότι ο Ροταριανός Όμιλος Τρικάλων, κινούμενος σε ευρύ πλαίσιο δραστηριοτήτων, είναι φυσικό να εκφράζεται με ιδιαιτερότητα προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εν προκειμένω σε ΆΜΕΑ συμβάλλοντας, στο μέτρο του δυνατού, για την εξασφάλιση ενός ασθενοφόρου.

Και πρέπει να επισημανθεί ότι το ποσό που θα προκύψει από την σημερινή πανηγυρική εκδήλωση θα διατεθεί για τον παραπάνω σκοπό.

Το Προεδρείο ευελπιστεί σε ικανοποιητική συμμετοχή των Τρικαλινών

Ίδωμεν!

 

[fbcomments]