Πέμπτη 24.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ρεσιτάλ Φλάουτου-Πιάνου στο Πνευματικό Κέντρο

03.11.2016
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων: Ρεσιτάλ Φλάουτου-Πιάνου με τον Λάμπρο Καραβασίλη

Ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων με την ευκαιρία συμπλήρωσης δύο ετών από την ίδρυσή του διοργανώνει ρεσιτάλ Φλάουτου – Πιάνου με τον διεθνούς φήμης Τρικαλινό φλαουτίστα Λάμπρο Καραβασίλη και τη διακεκριμένη πιανίστα Ζωή Αθανασίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

Ο Λάμπρος Καραβασίλης έχει διαπρέψει στο Παρίσι ως φλαουτίστας συνεργαζόμενος με πολλές ορχήστρες, αλλά κυρίως ως σολίστ. Έχει, επίσης, εμφανιστεί στις Η.Π.Α. και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα, όπως και στην Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση. Κατοικεί μόνιμα στο Παρίσι, ενώ επισκέπτεται συχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα.

Η Ζωή Αθανασίου είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού από το Ελληνικό Ανοικτό Παν/μιο, ενώ πήρε το Δίπλωμά της στο Πιάνο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσ/νίκης. Απέσπασε πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς, ενώ έχει δώσει περισσότερες από 250 συναυλίες μουσικής δωματίου και ρεσιτάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Είσοδος: 10€, προπώληση 8€ , μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου- άνεργοι 4€, παιδιά Δημοτικού Σχ. δωρεάν

Σημεία προπώλησης: Flambe’ (Ασκληπιού 22 & Καποδιστρίου), Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος (Ασκληπιού 15)