Τρίτη 26.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ρεκόρ συμμετοχών στον 12ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα

15.03.2019

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του12ου  Ημιμαραθωνίου  Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, μια διοργάνωση που αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Φέτος έχει παρατηρηθεί ρεκόρ συμμετοχών στις εγγραφές των δρομέων που έφτασαν ήδη τις 1.600, ενώ πολλές είναι και οι γυναικείες συμμετοχές.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Τρικάλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Ευάγγελος Διβάνης  τόνισε το αγκάλιασμα της διοργάνωσης από τους δρομείς, ενώ στάθηκε και σε σημαντικά σημεία όπως είναι η ασφάλεια που πρόκειται να υπάρξει για τους αθλητές, ώστε να κυλήσουν όλα όπως πρέπει.

Στην πανελλήνια προβολή  του Νομού Τρικάλων αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι των υποστηρικτών φορέων του Ημιμαραθωνίου, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας και ο αντιδήμαρχος Δήμου Μετεώρων Κώστας Ράντος, οι οποίοι έδωσαν τα συγχαρητηρία τους για τη διοργάνωση αυτή, αλλά τόνισαν και τη σημασία του για την προβολή της πόλης μας μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ενότητας.