Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Τρικαλινή Ραφαέλα Πλαστήρα αποσύρεται από τον διαγωνισμό “Μις Υφήλιος”

24.11.2021

Η Σταρ Ελλάς με το μισό της καταγωγής της από την Οιχαλία, αποφάσισε να αποσυρθεί από το διαγωνισμό Ομορφιάς «Μις Υφήλιος»

Η ευαισθησία της Σταρ Ελλάς Ραφαέλας Πλαστήρα, με το μισό της καταγωγής από το Δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα την Οιχαλία, ξεπερνά και τα σύνορα. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόσυρση από την διοργάνωση εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση η Ραφαέλα, αναφέρεται στους λόγους να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι δεν μπορεί να προσποιηθεί πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω.

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

Την κίνηση της Ραφαέλας χαιρετούν φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις, και χιλιάδες  κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέκεται στο πλευρό του μοντέλου.