Δευτέρα 04.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σεμινάρια ζωής οργανώνει η αντιδήμαρχος Χαρά Καλιώρα

17.02.2022

Σημαντικά βήματα στον τομέα της Υγείας, στον οποίο εξάλλου έχει ταχθεί, κάνει η νέα αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του δήμου Πύλης Χαρά Καλιώρα που διοργάνωσε ακόμη ένα σεμινάριο για τις πρώτες βοήθειες και όχι μόνο.

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση, ο νέος στόχος μου στο Δήμο μας «η Εκμάθηση-Παροχή Πρώτων Βοηθειών και η σωστή Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή», σε συνάνθρωπό μας υπό κατάρρευση, να υλοποιείται βήμα – βήμα.

Το ενδιαφέρον εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου για εκπαίδευση και η επικοινωνία με τον πρόεδρο του Eμπορικού Συλλόγου κο Αδαμόπουλο Ανδρέα, ήταν αισιόδοξα ουσιαστική καθώς και ενθαρρυντική η στήριξη του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Τζιορτζιώτη Γιώργου για την πραγματοποίηση της.

Ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή Δ.ΙΕΚ Γ.Ν.Τ. κο Κατσουγιάννη Βασίλη, για την αποδοχή της πρόσκλησης μου και την τέλεια ομάδα Εκπαιδευτών που ανέλαβαν σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης την άρτια διεξαγωγή του σεμιναρίου-θεωρητικό και πρακτικό, (αλφαβητικά) Αλεξίου Διονύση, Αγορογιάννη Δέσποινα, Μπάτζιου Ιφιγένεια, Ρακοβίτη Βασίλη και Θάνου Χρύσα.

Η γνώση αποκτιέται μέρα με τη μέρα, δρομολογήθηκε η συνέχεια, προγραμματισμένα πλέον στα σχολεία μας και σε μικρές επαγγελματικές ομάδες ενηλίκων, ώστε σύντομα με την άρση των μέτρων Covid να γίνει πράξη στο ευρύ κοινό”, γράφει η ίδια.