Παρασκευή 29.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο ο Μαράβας

22.02.2019

Την πρώτη στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ανακοίνωσε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φήκης ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας. Πρόκειται για την Ελένη Κλαπανάρα που ήρθε πρώτη σε σταυρούς και μάλιστα… γι αυτό το λόγο την… έκοψαν από το ψηφοδέλτιο στις εκλογές του φθινοπώρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Μαράβα:

«Η κ. Ελένη Κλαπανάρα του Ευαγγέλου, έδωσε τα χέρια και θα είναι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Φήκης, με τον Κώστα Μαράβα και την Δημοτική παράταξη με τίτλο «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Με έντονη προσωπικότητα, με πολιτική πολυσχιδή δράση, διαμένει μόνιμα στην Φήκη και για πρώτη φορά κατέρχεται στο κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι μητέρα τριών τέκνων. Σπούδασε Μηχανογραφημένη Λογιστική Δημοσίου Ι.Ε.Κ. και σήμερα εργάζεται ως Φύλακας Ασφαλείας SECURITY. Δηλώνει ότι: «…Αγαπώ την Φήκη, λατρεύω τους ανθρώπους. Αρχές μου είναι η δικαιοσύνη, η τάξη, η σειρά και η πρόοδος.

Πιστεύω στις δυνατότητες του Δημάρχου Πύλης κ. Μαράβα και θα παλέψω για μία δεύτερη θητεία διοίκησης από τον ίδιο. Γι΄ αυτό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις εκλογές του Μάη.».

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, χαρούμενος για το γεγονός είπε ότι:

«Χαιρετίζω την συμπόρευση της Ελένης Κλαπανάρα. Η ΦΗΚΗ είχε παρελθόν, έχει παρόν και σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε και καλύτερα και περισσότερα.

Ελένη, ομορφαίνεις και δυναμώνεις την δημοτική μας παράταξη.

Ολόψυχα σου εύχομαι καλό αγώνα και καλή ΝΙΚΗ».