Δευτέρα 25.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τους κάνει… πλάκα ο Μαράβας ή…

24.10.2019

Τους κάνει… πλάκα ο Μαράβας, είναι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς στο… άδειασμα που έφαγε λόγω απειρίας… ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θοδωρής Χήρας, που έμεινε εκτός ΠΕΔ… εκτός και αν… η πλάκα ήταν τελικά μήνυμα στον Μαράβα… σ

Ποιο συγκεκριμένα το πρώτο θέμα της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, ήταν  η εκλογή εκπροσώπων του Δήμου στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τρεις συνολικά αντιπροσώπους, όπου μετά την μυστική ψηφοφορία αυτοί που θα αντιπροσωπεύσουν τον Δήμο Πύλης είναι ο Δήμαρχος (απευθείας συμμετοχή) με τον κ. Κ. Ούτρα να τον συνοδεύει, καθώς εξελέγη πρώτος από την παράταξή του με 15 ψήφους και αναπληρωματικό τον κ. Σωτ. Αγγέλη με 8 ψήφους.

Από πλευράς αντιπολίτευσης εξελέγη από την παράταξη «Πύλης Όραμα» ο τρίτος εκπρόσωπος που είναι ο κ. Γιάννης Κουτσονάσιος με κλήρωση, αφού ισοψήφησε με τον επικεφαλής κ. Θ. Χήρα. Πως ακριβώς συνέβη αυτό; Ο Θοδωρής Χήρας πήρε και τους 8 δικούς του ψήφους με την συμφωνία να πάρε 7 ο Γιάννης Κουτσονάσιος ώστε να είναι αναπληρωματικός. Ελα όμως που ένας σύμβουλος του Μαράβα… ψήφισε Κουτσονάσιο και πήγαν 8-8… Τότε ήταν που έπεσε το γέλιο της αρκούδας… και οι περισσότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Μαράβας τους παίζει… μπάλα εκτός και αν αυτός ο ένας σύμβουλός του… έστειλε μήνυμα στον Μαράβα πως δεν τον έχει… δεμένο.

Για την ιστορία όσον αφορά στις ψήφους που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι της «Πύλη Αξιών», είναι: Βαλ. Τσιούτσιας 6, Δ. Μάντζιος 1, Π. Τσόλας 1 και οι της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Καλύβας 2 και  Αθ. Κράβαρης 2.