Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέο… ηλεκτροσόκ Κουτσονάσιου στον Μαράβα

16.02.2015

Μπορεί ο Κουφογάζος να είναι επικεφαλής αντιπολίτευσης στον δήμο Πύλης, αλλά στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσονάσιου βρήκε τον μπελά του ο Κώστας Μαράβας, που δεν το αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με την σύμβαση του γαμπρού του δημάρχουν για τα σφαγεία, χθες «χτύπησε» με την αποζημίωση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου Δ.Σ. στην ΔΕΥΑΠ Πύλης.Το 15ο θέμα αφορούσε τον ορισμό μέλους Δ.Σ. ως απασχολούμενο στην ΔΕΥΑ και ορισμό αποζημίωσης αυτού.

Προτάθηκε και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία  να λαμβάνει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Κωσταρέλος Γιώργος το ποσό των 280 € μηνιαίως λόγω απασχόλησης του στην ΔΕΥΑ.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μέλος του Δ.Σ.της ΔΕΥΑΠ  κ. Κουτσονάσιος Γιάννης καταφήφισε το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας ότι: «είναι προκλητικό τις μέρες που διανύουμε να ορίζουμε αποζημίωση για οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ. Ουσιαστικά η ΔΕΥΑΠ δεν κερδίζει τίποτα.Αν θέλουμε κάποιο υπάλληλο να βοηθά στο έργο της επιχείρησης,  ας επιλέξουμε έναν νέο επιστήμονα της περιοχής».