Κυριακή 05.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τι τρέχει με σωματείο για μέλισσες στο Κοτρώνι; Ποιος τρυγάει το μέλι;

27.12.2022

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με οργάνωση για… μέλισσες που «απέκτησε» στέγη στο Κοτρώνι και μάλιστα όπως η ίδια η εκπρόσωπός της, με τις ευλογίες του δημάρχου και όχι μόνο… που έκανε εργασίες.

Όπως θέλουν οι πληροφορίες η εκπρόσωπος της οργάνωσης ζήτησε από τον δήμαρχο το παλιό σχολείο στο χωριό και μια έκταση αρκετών στρεμμάτων όπου θα ξεδίπλωνε το δικό της… πρότζεκτ… Μάλιστα η ίδια ξεκίνησε να χτίζει κτίρια στην περιοχή… ξοδεύοντας πάρα πολύ μεγάλα ποσά, γεγονός που θορύβησε τους κατοίκους που διαπίστωσαν πως όλα αυτά γινόταν χωρίς… ΚΑΜΙΑ οικοδομική άδεια!!!

Η ίδρυση του συγκεκριμένου Σωματείου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Αυγή» και έχει την επωνυμία « ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥ» με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥ» έδρα Χαλάνδρι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας 304). Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν στο συγκεκριμένο σωματείο να μετέχουν ΜΕΓΑΛΑ ονόματα τα οποία φυσικά και παρέχουν την κάλυψη.

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βάϊος Καλύβας, ενώ μετά από το σούσουρο που έγινε η εκπρόσωπος ήρθε σε επικοινωνία και με την αντιπολίτευση, λέγοντας μάλιστα πως κατά τις κουβέντες που είχε με τον δήμαρχο την διαβεβαίωσαν πως… η αντιπολίτευση γνώριζε. Το θέμα αναμένεται να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Θοδωρής Χήρας που άρχισε να ερευνά το όλο ζήτημα, μιας και στο καταστατικό σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να δεσμευτούν μεγάλες εκτάσεις κάτι που έχει αναστατώσει τους κτηνοτρόφους! Ισχύουν όλα αυτά δήμαρχε;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το συμβούλιο της Τετάρτης και τι θα ειπωθεί σε αυτό…

Πάντως ως θέμα στην τακτική συνεδρίαση δεν υπάρχει.

Χ.Κ.

[fbcomments]