Παρασκευή 13.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θεσμός η κοπή πίτας στον δήμο Πύλης

26.01.2019

Θεσμός έχει γίνει πλέον η κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου Πύλης που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Κατσαρός και ομάδα ιερέων, ενώ ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας παίρνοντας πρώτος το λόγο ευχήθηκε μια καλή και γόνιμη χρονιά.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια και την εξαιρετική διάθεση συνεργασίας που έχετε» τονίζοντας πως: «όλοι μαζί κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε τα προβλήματα των συνδημοτών μας και τα καταφέρνουμε εξαιρετικά μέχρι τώρα».

Βέβαια ο δήμαρχος στάθηκε και στο θέμα των εκλογών επισημαίνοντας με έμφαση: «Δεν αντέχω στον πειρασμό να μην αναφερθώ στις δημοτικές εκλογές που έρχονται και να μην τονίσω ότι ο Συνδυασμός μας «Πρώτα ο άνθρωπος» θα είναι και πάλι παρών, με ανθρώπους έμπειρους και ικανούς, αναγνωρισμένους από την τοπική κοινωνία, καταθέτοντας ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης του Δήμου. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα συνεχίσουμε τη πορεία μας και τα επόμενα χρόνια».

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Στέφανος Παιδής και ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παναγιώτης Τζιαχρήστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας, μαζί με συνεργάτες του.

Ακολούθησε γλέντι για όλους από λαϊκή και δημοτική ορχήστρα, που απογείωσε το κέφι μέχρι αργά τη νύχτα.