Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κλειστά τα σχολεία σε Καλαμπακα, Πύλη και Φαρκαδόνα

08.01.2017

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στους δήμος Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας με απόφαση των δημάρχων, ενώ ακόμη… να ανακοινώσει τις προθέσεις του ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου…

Στην Καλαμπάκα

Με απόφαση του Δημάρχου Καλαμπάκας και σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, με τους Διευθυντές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Χ. Καφανέλη και Β. Κάκλα και με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου,…αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης για αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καλαμπάκας.

Στην Πύλη

Από τον Δήμο Πύλης ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν τα Σχολεία, σε όλον τον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα, λόγω του παγετού που επικρατεί παντού σε όλο τον Δήμο Πύλης από την πρόσφατη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών. Αποτέλεσμα αυτών των δυσμενών καιρικών φαινομένων κρίθηκε σκόπιμο από την Δημοτική Αρχή Πύλης να μην λειτουργήσουν τα Σχολεία και για τον λόγο της δυσκολίας μετακίνησης των μαθητών.