Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στην υποδοχή της Παναγίας της Ελεούσας ο Μαράβας

06.06.2018 /

Με επισημότητα και θρησκευτική κατάνυξη έγινε η Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας της Ελεούσας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσόστομο  την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 19..00 στην πλατεία της Φιλύρας , παρουσία αρκετού κόσμου.

Ακολούθησε λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας της Ελεούσας  η πομπή της οποίας κατέληξε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Φιλύρας, όπου  έγινε το προσκύνημα από τους πιστούς.

Αμέσως τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου και στην συνέχεια έγινε Αρτοκλασία με τα θείου Κηρύγματος.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος  Μαράβας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Απόστολος Κολίτσας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κ. Ευαγγελία Βαμπούλα, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Πολιτικής Προστασίας και Παιδείας κ. Σωτήριος Αγγέλης, Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, κ. Παύλος Μπόμπορας, κ. Κων/νος Πλαστήρας, κ. Χρήστος Μπακάλης και ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτριος Ιωάννου.