Σάββατο 01.04.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αδέσποτο στον… δήμο Πύλης… δάγκωσε σύμβουλο της αντιπολίτευσης

12.05.2022

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα περιστατικά με επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στην Πύλη με την δημοτική αρχή να φαίνεται ανίκανη να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Μάλιστα αυτή τη φορά, θύμα επίθεσης σύμφωνα με το http://pylinews.gr έπεσε δημοτικός σύμβουλος.

Ο εν ενεργεία δημ. σύμβουλος στο Δ. Πύλης, (και μάλιστα σε αντίπαλη παράταξη του Κώστα Μαραβα σ.σ.) σήμερα το απόγευμα κι ενώ έκανε τζόγκιγκ επί της οδού Άρτης, κεντρικής οδού της πόλης, με κατεύθυνση & προορισμό την τοξωτή γέφυρα, στο σημείο απέναντι & λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τρία μάλιστα σκυλιά, εκ των οποίων το ένα του κατάφερε μια δαγκωματιά στον δεξιό μηρό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Ο άνθρωπος αφού κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τον τριπλό κλοιό των σκύλων, τελικά μεταφέρθηκε από όχημα του ΑΤ Πύλης, που εκείνη την ώρα περιπολούσε στην περιοχή, στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Οι γιατροί στο ΚΥ Πύλης απολύμαναν το τραύμα, ενώ θα χορηγηθεί στον τραυματία αντιτετανικός ορός & αντιβίωση. Από την πλευρά του ο δημ. σύμβουλος, δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση για το περιστατικό, προς κάθε υπεύθυνο».

[fbcomments]