Κυριακή 08.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πως θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη τα σχολεία στο ν. Τρικάλων

08.01.2019

Τρίκαλα

Από τον Δήμο Τρικκαίων ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 και μετά για αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.

Οι μαθητές/τριες που χρησιμοποιούν λεωφορεία των ΚΤΕΛ, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία των δύο εταιρειών (2431076650 για το Αστικό και 2431073130 για το Υπεραστικό), καθώς ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση για τροποποίηση των δρομολογίων.

Καλαμπάκα

Όσον αφορά την περιοχή της Καλαμπάκας, από τον Δήμο Μετεώρων ανακοινώθηκε πως αύριο δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφονται στην περιοχή με αποτέλεσμα τον ισχυρό παγετό.

Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, δε θα πραγματοποιηθούν επίσης τα μαθήματα της Μουσικής Σχολής και των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Μετεώρων.

Πύλη

Με απόφαση του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα αύριο δεν θα λειτουργήσουν λόγω του παγετού όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της περιοχής.

Από τη δημοτική Αρχή εφιστάται η προσοχή στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για τυχόν βλάβες στη θέρμανση, στην ύδρευση και την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να υπάρχει απάλειψη των προβλημάτων.Επίσης, εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους γονείς των παιδιών για τη μετακίνησή τους στη σχολική μονάδα, σταθμίζοντας τις καιρικές συνθήκες (παγετός).

Φαρκαδόνα

Στην περιοχή της Φαρκαδόνας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος τα Σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.