Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πύλη: Σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα η φωταγώγηση του δέντρου

09.12.2018

Σε ένα χριστουγεννιάτικο εορταστικό κλίμα, αντάξιο των Άγιων Ημερών που έρχονται, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του δέντρου στην Πύλη, παρουσία αρκετού κόσμου παρά το ψιλόβροχο.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την υποδοχή των μελών του χορευτικού συγκροτήματος της Εύξεινο Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Τρικάλων, από τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη και την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ .Μαρίνας Πανάγου στο Κέντρο της Πύλης, που πορεύτηκαν στην Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας παίζοντας με την ορχήστρα τους ποντιακά τραγούδια.

Στην είσοδο της εκδήλωσης τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ ενώ η Πρόεδρος της Λέσχης κ. Μαργαρίτα Τοπαλίδου μοίραζε γλυκά σε όλους.

Ακολούθησαν οι σύντομοι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Κατσαρό και την Πρόεδρο ης Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα και την Πρόεδρο της Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, εν’ μέσω μιας φαντασμαγορικής ατμόσφαιρας με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν του Ουρανό της Πύλης.
Στην συνέχεια τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Πύλης και η χορωδία της Λέσχης Ποντίων τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ το χορευτικό χόρεψε ποντιακούς χορούς υπό τον ήχο της ορχήστρας τους.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης, η πρώην βουλευτής κ. Σούλα Μερεντίτη ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.