Σάββατο 22.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ψυχρολουσία στη Φαρκαδόνα το πρωί της Δευτέρας μετά την βροχή αστυνομικών κλήσεων εντός κατοικημένης ζώνης

10.07.2017 /

Επιβλήθηκαν τσουχτερά πρόστιμα σε βιοπαλαιστές που πήγαιναν στην εργασία τους προκαλώντας αγανάκτηση και ποικίλα σχόλια

 
Ψυχρολουσία για πολλούς κατοίκους της Φαρκαδόνας, με το καλημέρα της εβδομάδας. Εκεί που αγωνιούν νύχτα και μέρα για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα για να αποπληρώσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που τους έχουν φορτώσει τα τελευταία χρόνια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και οι προηγούμενες, έρχονται αντιμέτωποι και με τα τσουχτερά πρόστιμα της Αστυνομίας για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Φυσικά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σήμερα το πρωί, δεν επιδόθηκαν, ως είθισται στην εθνική οδό, αλλά εντός της κατοικημένης ζώνης, απέναντι από το δημοτικό νεκροταφείο της Φαρκαδόνας.
Στο Αστυνομικό μπλόκο που στήθηκε στη Φαρκαδόνα στις 7 περίπου το πρωί δεν ξέφυγε κανείς.
Όλοι οι παραβάτες (ζώνη) εργαζόμενοι που πήγαιναν στις δουλειές τους κι όχι για διασκέδαση για να βγάλουν ένα μεροκάματο.
Όσο για τα πρόστιμα ιδιαίτερα υψηλά που θα χρειαστεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι να εργαστούν για ένα μήνα να τα αποπληρώσουν. Ο μόνος σαφώς που μπορεί να χαίρεται από την όλη ιστορία είναι ο Δήμος Φαρκαδόνας που θα γεμίσει το κορβανά του, καθώς τα έσοδα από τις κλήσεις προορίζονται για τα ταμεία του.
Σαφώς ούτε εμείς, ούτε οι πολίτες είναι αντίθετοι με τη διενέργεια των τροχονομικών ελέγχων. Αλλά λίγη επιείκεια ίσως χρειάζεται, ειδικά όταν οι έλεγχοι γίνονται εντός κατοικημένης περιοχής, όπως εξάλλου κι όταν γίνονται και σε αγροτικές περιοχές καθώς υπάρχουν παράπονα ότι έχουν επιβληθεί πρόστιμα ακόμη και σε αγροτικές περιοχές και δη στην περιοχή του Κλοκοτού.
Ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε καλό θα είναι να μην επιβαρύνουμε τους ήδη αποδεκατισμένους οικονομικά πολίτες, που κυριολεκτικά γονάτισαν από τα βαριά έξοδα και τις μνημονιακές υποχρεώσεις.
Πηγή: ΚΡΗΝΗ LIVE