Παρασκευή 13.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ψηφοδέλτια μάχης για το ΚΚΕ στους Δήμους των Τρικάλων

15.01.2019

Ο Γιώργος Καϊκης για το Δήμο Τρικκαίων, ο Γιώργος Χαντζιάρας για το Δήμο Μετεώρων, ο Βάϊος Καλύβας για το Δήμο Πύλης και η Ευαγγελία Στεργίου για το Δήμο Φαρκαδόνας είναι οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο νομό Τρικάλων που στηρίζει το ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Όπως ανέφερε ο Γραμματέας Σωτήρης Σωτηρόπουλος «πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων».

Στην συνέντευξη αναλύθηκαν επίσης οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση και παρουσιάστηκε η δραστηριότητα που ανέπτυξαν οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμους και Περιφέρειες τα τελευταία χρόνια.

«Με πιο ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση βάζουμε περισσότερα εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές, δυναμώνουμε τη διεκδίκηση μέτρων στήριξης των εργατικών – λαϊκών οικογενειών, για να ανοίξουμε το δρόμο για βαθιές αλλαγές προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας. Για αυτό Λαϊκή Συσπείρωση ψηφίζουμε την ψήφο δεν την χαραμίζουμε», τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατεβαίνει ο Τάσος Τσιαπελές, ενώ τα άτομα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του στο νομό Τρικάλων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι υποψήφιοι

Δήμος Τρικκαίων

Καϊκης Γιώργος, 56 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2002 και υποψήφιος Δήμαρχος από το 2006. Υπήρξε βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Δήμος Μετεώρων

Χατζιάρας Γιώργος, 61 χρόνων, αυτοαπασχολούμενος. Δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο κίνημα των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ. Είναι πρόεδρος του Σωματείου ΕΒΕ Καλαμπάκας και παλιότερα είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων.

Δήμος Πύλης

Καλύβας Βάιος, 45 χρονών, Πτυχιούχος Επαγγελματίας Μηχανικός Αυτοκινήτων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Γόμφων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης το 2014. Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων και μέλος της Γραμματείας Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ. Διετέλεσε παλιότερα μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Δήμος Φαρκαδόνας

Στεργίου Ευαγγελία, 48 χρονών, Ειδική παιδαγωγός. Υποψήφια Δήμαρχος Φαρκαδόνας και το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτική σύμβουλος ως το 2014. Δραστηριοποιείται στον σύλλογο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων και στην Πρωτοβουλία Αναπληρωτών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.