Πέμπτη 23.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προσοχή: Τηλεφώνημα – απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα

17.05.2018 /

Για τα τηλεφωνήματα απάτη, έχουν γραφτεί πολλές φορές πολλά ρεπορτάζ. Καταγγελίες για φουσκωμένους λογαριασμούς, επικίνδυνα τηλέφωνα αλλά και άθλια υβριστικά σχόλια. 

Εδώ όμως έχουμε κάτι τελείως διαφορετικό.

Υπάρχει μια εφαρμογή στο Google Play και στο App Store που ονομάζεται JokesPhone – Τηλεφωνικές Φάρσες. Όταν κάποιος την κατεβάσει, μπορεί να βάλει το τηλέφωνο όποιου ατόμου θέλει και η εφαρμογή τον καλεί κάνοντας του φάρσα.

Ο αριθμός που θα φανεί σε εκείνον που χτυπήσει το κινητό του είναι +03 682686433 ή κάποιος παρόμοιος.

Συγκεκριμένα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μερικές φάρσες, δήθεν για ραντεβού στο γιατρό, για φασαρία από το σκύλο σου, ακόμη και για φασαρία στο σεξ! Μάλιστα, μπορεί εκείνος που σας κάνει τη φάρσα να ακούσει το τηλεφώνημα, αφού γίνεται ηχογράφηση μέσω της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μάλιστα είναι νούμερο ένα στις εφαρμογές στο Google Play. ΠΡΟΣΟΧΗ, ο χρήστης που το σηκώνει δεν χρεώνεται στο λογαριασμό του. Βέβαια δεν γνωρίζουμε σε ποιους πηγαίνει ο αριθμός που δέχεται τη φάρσα.

Η περιγραφή της εφαρμογής: 

Ξεκαρδίσου κάνοντας τηλεφωνικές φάρσες στους φίλους σου και στην οικογένειά σου χωρίς να ξέρουν ότι είσαι εσύ, και κοινοποίησε τις αντιδράσεις τους στο Whatsapp και στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνικές φάρσες κατεβάζοντας την εφαρμογή, κάνοντας login στο Facebook και συστήνοντας την εφαρμογή, για να κερδίσεις όσες τηλεφωνικές φάρσες οι φίλοι σου αγοράζουν ενώ βρίσκεστε και οι δύο συνδεδεμένοι μέσω της εφαρμογής.

Οι κλήσεις δεν πραγματοποιούνται από το κινητό σου αλλά από τα συστήματά μας, επομένως δεν θα έχεις κόστος και οι φίλοι σου δεν θα γνωρίζουν ότι είσαι εσύ. Σε μόλις 2 λεπτά, το αστείο σου θα βρίσκεται στην εφαρμογή σου, έτοιμο να ακουστεί και να μοιραστεί με τους υπόλοιπους φίλους σου.

ΠΗΓΗ:topontiki.gr