Τρίτη 22.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαγωνισμός-απάτη με “δωρεάν εισιτήρια” της Aegean στο Facebook

16.12.2017 /

Η εταιρεία συνιστά μεγάλη προσοχή στο κοινό

Κυκλοφορεί ξανά τις τελευταίες ώρες ένας ακόμη ψεύτικος διαγωνισμός με δήθεν διαγωνισμό για δωρεάν εισιτήρια από την Aegean Airlines, αυτή τη φορά, μέσω σελίδας στο Facebook με το όνομα «Aegean-fly.club».

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία διαψεύδει ότι “τρέχει” ο εν λόγω διαγωνισμός και συνιστά προσοχή στο κοινό, συμβουλεύοντας να ενημερώνεται μόνο μέσω των επίσημων σελίδων της στο διαδίκτυο και στα social media.

Συγκεκριμένα η Aegean έκανε την εξής ανάρτηση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων , ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Aegean-fly.club».

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media”.

Η ανάρτηση με τον ψεύτικο διαγωνισμό στο Facebook εμφανίζεται ως εξής:

alfavita.gr