Σάββατο 09.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προσέφεραν χαρά, δύναμη και ελπίδα σε κοριτσάκι από την Κρήνη Τρικάλων

02.05.2018 /

Η φιλανθρωπική οργάνωση Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και οι εθελοντές εργαζόμενοι εξόπλισαν το παιδικό δωμάτιο του κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Το κοινωνικό της πρόσωπο στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα παιδί από την Κρήνη έδειξαν η φιλανθρωπική οργάνωση Make-A-Wish και οι εθελοντές εργαζόμενοι. Φρόντισαν για τον εξοπλισμού του δωματίου του παιδιού, που το έκανε να αισθανθεί καλύτερα προσφέροντας χαρά, απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα εθελόντριες και εθελοντές μεταφέρθηκαν στην Κρήνη και ανακαίνισαν με τον κατάλληλο εξοπλισμό το δωμάτιο της μικρής Πηνελόπης. Μάλιστα μετέφεραν το παιδί από τη Θεσσαλονίκη στο χωριό με έξοδα δικά τους, πραγματοποιώντας μια μεγάλη έκπληξη όταν αντίκρυσε το δωμάτιο της.

Οι γονείς της μικρής Πηνελόπης Τσουμάνη ευχαριστούν από καρδιάς για την προσφορά την φιλανθρωπική οργάνωση, το προσωπικό καθώς επίσης και τους εθελοντές που συνέβαλαν για την ανακαίνιση του χώρου.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας παγκόσμιος φιλανθρωπικός οργανισμός ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

KRHNH LIVE

[fbcomments]