Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα εβδομάδος στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας»

13.02.2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ | BACK TO NORTH

mpountourisΟ Κώστας Μπουντούρης στα Τρίκαλα, στη μουσική σκηνή “Μανδραγόρας”, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Έπειτα από την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ “Σωσίβιο” (Μικρός Ήρως, Νοέμβριος 2014) με κεντρική ερμηνεύτρια την Ευτυχία Μητρίτσα και τις συμμετοχές της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Μίλτου Πασχαλίδη, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις με ένα live project υπό τον τίτλο “Back to North”.

Back to North. Επιστροφή στον Βρετανικό Βορρά, αυτή τη φορά με το μυαλό, την καρδιά και τα τραγούδια. 2006. Πλανήτης Μάντσεστερ. Ο απόηχος των Joy Division, New Order, Smiths, Stone Roses, Happy Mondays είναι εκεί, αρκεί να τον ψάξεις. Δύναμη, ένταση, ρυθμός, club, ιδρωμένα σώματα. Η πόλη “γκρουβάρει” στο δικό της ρυθμό.

Τα χρόνια πέρασαν. Αθήνα, φθινόπωρο του 2015. Παρέα με τον Κώστα Κιλάζογλου (σταθερό συνεργάτη και μουσικό συνοδοιπόρο) αποφασίζουν να παντρέψουν τους “Μαντσεστεριανούς” του ήρωες, τη βρετανική rock, τη synth pop και την electronica με τη “δική” μας μουσική: Κατσιμιχαίοι, Σιδηρόπουλος, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Xaxakes, Τσιτσάνης, Παράδοση, “Σωσίβιο”, νέα τραγούδια. Λούπες, συνθεσάιζερ, κιθάρες, πρόβες. Φορούν τα γιορτινά τους και βγαίνουν στο δρόμο.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του “Μανδραγόρα” για μία μοναδική συναυλία γεμάτη ρυθμό, ένταση, συγκίνηση και εκπλήξεις.

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 6 ευρώ

Κώστας Μπουντούρης: κιθάρες – φωνή
Κώστας Κιλάζογλου: κιθάρες – programming – looping

Συμμετέχουν:
Νεκτάριος Παπαγεωργίου: κλαρίνο
Γιώργος Ντίνας: κρουστά

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ

tsiridouΑυστηρώς Ρεμπέτικα!
Ένα μουσικό σεργιάνι στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου… Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου ,του Στράτου Παγιουμτζή ,του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων.
Μας ταξιδεύει η Κατερίνα Τσιρίδου με τη φωνή και το μπαγλαμά της και τρεις σπουδαίοι μουσικοί και τραγουδιστές: ο Νίκος Πρωτόπαπας με την κιθάρα του, ο Θοδωρήςκαι ο Αντώνης Ξηντάρης με τα μπουζούκια τους
Καλό μας μουσικό ταξίδι!
Είσοδος 8 Ευρώ

Εναρξη 22:30