Δευτέρα 11.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα εβδομάδος στο μουσικό στέκι “ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ”

23.04.2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου

gougoulakisΟ Απόστολος Γουγουλάκης παρουσιάζει κομμάτια από τη δισκογραφία του παντρεμένα με γνωστούς και άγνωστους ήχους. Παντρεμένο το ρεμπέτικο με το σύγχρονο, το βαλκανικό χρώμα με την ελληνική παράδοση, η funk με τα blues. Όλα με κοινό παρονομαστή την αισθητική. Από το “Δήθεν” στου “Θωμά” το μαγαζί, με ένα “Τσιγάρο” που “Από Λίγο Λίγο” γίνεται πολύ και ένα “Ψυχογράφημα” που “Είδε Φως και Βγήκε”. Ενέργεια, ένταση χαρακτηρίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις του και ένας συνδυασμός του σύγχρονου με το παλιό!

 

IRATUS Μ.Τρίτη 26 Απριλίου

iratus5 χρόνια πέρασαν από τη πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του Ιratus, “Φούσκες” με τον Tom Dzik. Έπειτα ακολούθησαν άλλες 3 solo δουλειές, 2 με το συγκρότημα των FullFace και δεκάδες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Όλη αυτή η πορεία έρχετε να κλιμακωθεί το βράδυ της Μ. Τρίτης 26 Απριλίου στο Μανδραγόρας στα Τρίκαλα, όπου ο Iratus θα “ανέβει” στη σκηνή για να δώσει μία μοναδική live εμφάνιση διάρκειας μεγαλύτερης των 2 ωρών και να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα του κομμάτια. Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις αλλά και αναμνήσεις μέσα από το πέρασμα της τελευταίας πενταετίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ Μ.Τετάρτη 27 Απριλίου

mpigalisΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ στη συνείδηση του ακροαστικού κοινού σήμερα είναι ένας από τους λίγους ποιοτικούς Έλληνες μουσικούς που διαμόρφωσαν τα μουσικά πράγματα της δεκαετίας του 90′. Με πάρα πολλούς προσωπικούς θαυμαστές ο Κώστας παραμένει απίστευτα αγαπητός και τα τραγούδια του θεωρούνται από τα πλέον διαχρονικά, επιτυχίες όπως ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ, Boing 747, ΣΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!!!

Μετά το live ακολουθεί 80’s PARTY, συνεχίζουμε να χορεύουμε NON-STOP!

 

metal_mandragorasLESIONAL SKIN-SKIN POE’S NIGHTMARE-ACID SUN Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου

Τρεις Τρικαλινές μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται

ένα δυνατό βράδυ με gothic rock-death/black και doom metal.

[fbcomments]