Πέμπτη 27.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα εβδομάδος στο μουσικό στέκι “ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ”

10.04.2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ           STAND UP COMEDY

«O ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ»

STAND UP COMEDY SHOW

Ήρα Κατσούδα VS Ανδρέας Πασπάτης

το πιο ξεκαρδιστικό couple therapy

την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και για μία μόνο παράσταση

stand_upΤο μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ παρουσιάζει το stand up comedy show

«Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και για 1 μόνο παράσταση.

Tο stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον Οκτώβριο του 2015 στην Αθήνα με επανάληψη της παράστασης τον Φεβρουάριο του 2016 και από τότε ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αθήναιον (2 παρατάσεις), σε Πάτρα, Κρήτη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, παντού με τεράστια επιτυχία, κάθε παράσταση sold out!

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy γίνονται ζευγάρι και λέει… ο καθένας τα δικά του, σε μια πρωτοπόρα παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά.

Στο πρώτο μέρος, το κοινό γνωρίζει και ταυτίζεται µε τον κάθε κωμικό και τις προσωπικές του ιστορίες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κωμικό δίδυμο εμφανίζεται και κάνει stand up comedy ταυτόχρονα πάνω στην σκηνή. Η Ήρα και ο Ανδρέας κοντράρονται, εξομολογούνται και εξερευνούν τα πιο προσωπικά και παρεξηγημένα σημεία της σχέσης τους – και κάθε σχέσης – κάνοντας το κοινό συμμέτοχο στο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΟΚΙΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΜΑΣ

dokimosΈνα πολυφωνικό ταξίδι στην ήπειρο με τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες της ηπειρωτικής μουσικής στον μανδραγόρα! Ο «πλανητάρχης» Δόκιμος Χαραλάμπους στο κλαρίνο και η παραδοσιακή του ορχήστρα, μαζί με το αηδόνι της Ηπείρου Κώστα Τζίμα, θα σας ταξιδέψουν στην μουσική παράδοση της ηπείρου, μέσα από ένα μυσταγωγικό πολυφωνικό πρόγραμμα. Μαζί τους η ταλαντούχα Ελευθερία Χαραλάμπους. Σας περιμένουμε!
Κλαρίνο: Δόκιμος Χαραλάμπους
Τραγούδι: Κώστας Τζίμας
Ελευθερία Χαραλάμπους
Ντέφι: Γιάννης Χαραλάμπους
Βιολί: Βασίλης Αντωνίου
Λαούτο: Παναγιώτης Κάλλης.