Κυριακή 29.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα εβδομάδας στον Μανδραγόρα

06.05.2017

OPERA CHAOTIQUE Παρασκευή 12 Μαίου

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

 

Έναρξη  : 22:30

Είσοδος : 7 ευρώ

 

ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΣΑΛΗΣ Σάββατο 13 Μαίου

Ο τραγουδοποιός Πάνος Μπούσαλης, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του κατάθεση με τίτλο Σεμπρεβίβα . Στη βραδιά θα ακουστούν ζωντανά τραγούδια του δίσκου καθώς και αγαπημένα γνωστά τραγούδια από την καλή Ελληνική μουσική και από μεγάλους συνθέτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ως ερμηνευτής (Ξαρχάκος , Λεοντής, Κόκοτος) μαζί με τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι και πιο σύγχρονων δημιουργών (Πέριδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης (συμμετείχε στον πρώτο δίσκο του Πάνου Μπούσαλη), Χαϊνηδες κ.α Συμμετέχουν η Κωνσταντία Λάσκου (πιάνο- τραγούδι) και ο Αποστόλης Σακκάς (Μπουζούκι). Επιμέλεια προγράμματος : Βέρα Βασιλείου – Πέτσα.

 

Έναρξη : 22:30

Είσοδος : 7 ευρώ

 

Ο ΑΥΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΛΝ Κυριακή 14 Μαίου

«Ο Αυλητής του Χάμελν» είναι ένα περιπετειώδες κλασσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που επιχειρεί να διασκεδάσει και να προβληματίσει το θεατή σχετικά με το διαχρονικό ζήτημα της χαμένης αθωότητας.
Επί σκηνής θα βρίσκονται ένας ηθοποιός και δύο μουσικοί για να ταξιδέψουν το κοινό σ’ έναν μαγικό κόσμο μυστηρίου και φαντασίας. Όχημα τους, η ζωντανή μουσική, το θέατρο σκιών και η συνεχής εναλλαγή ρόλων.

 

Έναρξη  : 19:00

Είσοδος : 7 ευρώ