Δευτέρα 04.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα εβδομάδας στον Μανδραγόρα

25.02.2017 /

THE RE-STONED (RU) Live at Trikala Παρασκευή 3 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

Το instrumental power-trio των The Re-Stoned κατάγεται από τη Μόσχα και συχνά συνδέεται με τον χαρακτηρισμό “stoner rock”, περισσότερο λόγω του βαρέως fuzzy ήχου του και του σφιχτοδεμένου macho guitar riffing, που παραπέμπει στη χρυσή εποχή των 70’s. Οι οπαδοί του classic rock, του blues rock, του παραδοσιακού rock και του stoner rock αλλά και όποιος εκτιμάει την αυθεντική σκληρή rock μουσική, δεν θα δυσκολευτεί να απολαύσει τους ήχους των Ρώσων heavy rockers.
Doors open : 21:00

Είσοδος      : 6 ευρώ

 

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Σάββατο 4 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους.Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι)

 

Έναρξη : 22:30

Είσοδος : 10 ευρώ

 

ΓΛΕΝΤΙ ‘ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ’  Κυριακή 5 Μαρτίου στον Μανδραγόρα

Η Συλλογικότητα “Από Κοινού” http://apokoinou.com/ & “οι Εκδόσεις των Συναδέλφων” http://ekdoseisynadelfwn.wordpress.com/ σας προσκαλούν στο:
«ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 20:00 στο Μουσικό Στέκι Μανδραγόρας. Με αφορμή την 4η έκδοση του βιβλίου: “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΤΟΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ”
Τραγουδούν:
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

&
ΟΙ ΓΚΙΝΤΙΚΙ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

[fbcomments]