Σάββατο 31.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα Εβδομάδας στην “Ανδρομέδα”

07.10.2017

12ος ΠΙΘΗΚΟΣ LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στην μέχρι τώρα πορεία του μετράει 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ, αρκετές συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες, από την hip-hop σκηνή και όχι μόνο. Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του είναι το κομμάτι “Ξένοι” σε παραγωγή Substanz DJ, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016, το κομμάτι “Ότι Έχει Μείνει” σε παραγωγή Κids of Crackling, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016, καθώς και το «Σκέψεις Στο Τσιμέντο», το μουσικό πρότζεκτ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παραγωγό Madness Key.
Μαζί του στην σκηνή ο DJ Waif στα πικάπ!

Έναρξη  : 21:30
Είσοδος : 9 ευρώ

LATIN PARTY με τον MR.BACHATA ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Mr. Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου) είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο. Έχει γράψει επίσης και κομμάτια σε ρυθούς salsa, cha cha cha, merengue και kizomba. Το ταλέντο του στη μουσική ξεδιπλώθηκε στα πρώτα κι όλας χρόνια της ζωής του οπού ξεκίνησε μαθήματα κλασικού πιάνου και κιθάρας στο μουσικό σχολείο Σιάτιστας Κοζάνης, από όπου και κατάγεται. Η αγάπη του για τη λάτιν μουσική έκανε την εμφάνισή της στην πόλη του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκεί.
Το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Bachata en Grecia», κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2014, αποκλειστικά μέσω internet. Δισκογραφικά αλλά και σε live, συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Apurimac, η Μαίρη Δούτση, η Rosanna Mailan, ο Greco Latino, η Έλενα Δομάζου, η Κέλλυ Rabiosa, η Άννα Μαρίνου, οι Toke D’ Keda κ.α. Το 2012 δημιούργησε την μπάντα «Los Mafiosos» οι οποίοι τον συνόδευσαν σε πολλές εμφανίσεις του.

Έναρξη  : 22:00
Είσοδος : 5 ευρώ

SKANDAL (UK) ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι Βρετανοί Doom n’ Rollers Skandal επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμη εκτενή περιοδεία στον ελληνικό χώρο. Το μέχρι πρόσφατα βασιζόμενο στο Leeds συγκρότημα Skandal, σπρώχνει τα όρια της heavy και riff-oriented μουσικής με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Year of the Cicada”.
Μαζι τους οι : Spitback (Λάρισα) [ nu metal, crossover, hardcore ]
Teenage Lobotomy (Καρδίτσα) brain-wrecking garage
Neperia (Ιωάννινα) [symphonic metal]
Είσοδος 6e με μπύρα
Πόρτες 20.30 Ξεκινάει 21:00
After Party στο Rising Hard Rock & Heavy Metal Bar