Τρίτη 18.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα της «Ανδρομέδας»

01.12.2018

Πλούσιο και αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα».

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από της σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση για μια φωνή και μια κιθάρα, με δυνατές στιγμές από το προσωπικό της ρεπερτόριο και επιλογές από όλα αυτά που αγάπησε στη μουσική της διαδρομή, όπως συνθέσεις των: Θάνου Μικρούτσικου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη κ.α.

Μαζί της ο εξαιρετικός συνθέτης και σολίστ Μανόλης Ανδρουλιδάκης, ένας από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της κιθάρας στην Ελλάδα.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Έναρξη: 22:30

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΛΙΑΡΑ Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Η Ανδρομέδα παρουσιάζει τον Μιχάλη Ταμπούκα και την Δήμητρα Καλλιάρα σε μία έντεχνη λαϊκή βραδιά περιλαμβάνοντας και τα καινούρια τραγούδια του Μιχάλη Ταμπούκα από το νέο single.

Στο μπουζούκι ο Βασίλης Μητσάκης στο αρμόνιο ο Γιώργος Γκουζιώτης στη ντραμς ο Γιώργος Μαχιάς και στο κανονάκι η Δήμητρα Καλλιάρα.

Έναρξη: 22:30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Τίτλος: ο Καραγκιόζης και το φάντασμα του σαραγιού

Υπόθεση: Ο Χατζηαβάτης με εντολή του πασά ανακοινώνει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις δώδεκατο βράδυ γιατί εμφανίζεται ένα φάντασμα που έχει στοιχειώσει το σαράι και την γύρω περιοχή και σκοτώνει όποιον περνάει

Αφού έχει τρομοκρατηθεί πολύς κόσμος που το είδε, τελικά ο καπετάν Κίσσας ανακαλύπτει ότι το φάντασμα είναι άνθρωπος κι αφού ξιφομαχεί μαζί του το φάντασμα χάνει….

Έναρξη: 12:00

Είσοδος: 4 ευρώ