Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα της «Ανδρομέδας»

24.11.2018

Πλούσιες εκδηλώσεις για ακόμη μια εβδομάδα στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα».

ΜΥΘΙ ΜΥΘΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με τη Μαρία Κατσανούλη
την πρώτη Κυριακή του μήνα (εκτός αργιών) στις 12:00 το μεσημέρι
στην Ανδρομέδα.

Ένα εργαστήριο για παιδιά (από 5 ετών) με ιστορίες που
απολαμβάνουν πολύ συχνά και οι μεγάλοι τα παιδιά, αφού ακούσουν ένα
μαγικό παραμύθι, ζωγραφίζουν κάτι από ότι αφουγκράστηκε η ψυχή τους
παρακολουθώντας τα βήματα του ήρωα και η έκθεση των ζωγραφιών τους που
στήνεται επιτόπου, ζωντανεύει, με έναν άλλο τρόπο, διαφορετικό ετούτη τη
φορά, ξανά το παραμύθι…

Στο τέλος, μια μικρή ιστορία αποχαιρετά και
εύχεται ένα «καλό αντάμωμα και πάλι!»

Μικρά και μεγάλα “παιδιά” ταξιδεύουν την πρώτη Κυριακή του μήνα σε
κόσμους μαγικούς με ένα παραμύθι! Καλώς να ορίσετε!

Έναρξη : 12:00
Είσοδος : 3€/άτομο

Dr. Albert Flipout’s One CAN Band Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
Featuring
Mickey Pantelous
THE SHOW

Πολυπράγμων και εξαιρετικά προικισμένος μουσικός με μεγάλη εμπειρία στα μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική o Mickey Pantelous μας ταξιδεύει, με αφορμή την προσωπική κωμικοτραγική ιστορία του συνοδοιπόρου του δόκτορα Flipout* * (Της κονσέρβας κρουστό που έχει δεμένη στο αριστερό του πόδι) στην αμερικάνικη μουσική και ιστορία, με αναφορές σε όλο τον 20ο αιώνα έως τις μέρες μας.

Συνδέει εικόνες, χάρτες, σουρεαλισμό, μουσική, τάσεις, εντάσεις, μόδες και πολέμους, ψυχολογία με πειράματα απόρρητα, μέσω μιας ιστορίας πάθους, έρωτα, λύπης, τραγωδίας, πειρατών και αναγέννησης όπως αυτή του Albert που στωικά τον ακολουθεί στις μουσικές αναζητήσεις του, ελπίζοντας να γίνει ένας μεγάλος Rockstar κάποτε.

Παίζει με δύο κιθάρες, τύμπανα, καζού, φυσαρμόνικα και τραγουδάει λες και βγήκε από κείνες τις ιστορίες που βλέπουμε στις βιογραφικές ταινίες στον κινηματογράφο.

Τραγουδάειαπό Robert Johnson, Woodie Guthrie και Blind Billy Mac Tell, μέχρι Whitestripes, Guns and Roses, Bob Dylan, Tom Waits, Spleenless Kiwi Klinton, Johhny Cash, PJ Harvey, Bruce Springsteen και Black Rebel Motorcycle Club. Μια εκτενέστατη αναδρομή, χορταστική και μελωδική που θα σας συναρπάσει και θα σας ωθήσει να αναζητήσετε πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και τις εποχές.

Μας γυρίζει στα θρανία με τον πιο απολαυστικό και τελικά παιδευτικό τρόπο ο Ελληνοδανός Mickey Pantelous, ο οποίος μας χαρίζει με γενναιοδωρία και μερικά δικά του τραγούδια από τα τρια του προσωπικά album “Can’t find my pills”, “North of Africa” και “Don’t You Call My Name” αποδεικνύοντας ότι και στην Ελλάδα μπορούν να γραφτούν ωραία blues κομμάτια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι είναι οικονόμος και δεν οδηγείται σε χρονικές υπερβολές ή εξεζητημένους αυτοσχεδιασμούς αλλά σε κερδίζει με την αυθεντικότητά του και την αισθητική του.

Έναρξη: 22:00