Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πρόγραμμα εβδομάδος στο μουσικό στέκι “Μανδραγόρα”

06.02.2016

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ   ΓΙΑ       ΜΕΓΑΛΟΥΣ

—————————————————————————-

ΘΑ’ ΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ;

Μια παράσταση απο κούκλες με οικονομικά προβλήματα για ανθρώπους με φιλοσοφικές ανησυχίες!
Είσοδος Ελεύθερη!!!!

Εναρξη 21:30

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΞΟΥΡΗ : ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Ανάμεσα στις sold out παραστάσεις στην Αθήνα και την εξαίρετη σύμπραξη με τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και τη βιόλα και τη Σοφία Ευκλείδου στο τσέλο, η Χριστίνα Μαξούρη, παίρνει τα Δανεικά της Παπούτσια’ και τα ταξιδεύει εκτός Αθηνών.

Ξεκινώντας από το Λονδίνο, τον περασμένο Σεπτέμβρη, το Ναύπλιο και την Καβάλα το Νοέμβρη και τη Λαμία το Δεκέμβρη, συνεχίζει σε Θεσσαλία, Βόρεια Ελλάδα και Ήπειρο, για να καταλήξει την άνοιξη, σε Κρήτη και Αμοργό.

Τα ‘Δανεικά Παπούτσια’ είναι μια solo a cappella μουσική παράσταση που φτιάχτηκε ακολουθώντας συναισθηματικούς κυρίως συνειρμούς και διαμορφώνεται ανάλογα με το ένστικτο, το χώρο, τη χώρα και τους καλεσμένους.

Μελωδίες των Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοϊζου, Παλαμά, Σολωμού, Νικολακοπούλου, συνοδευόμενα ενίοτε από ένα μπαγλμαδάκι, ένα μεταλλόφωνο ή ένα κλαρινέτο, σε μια ‘χειροποίητη’ συναυλία, με σκοπό την κατάργηση της απόστασης μεταξύ κοινού κι ερμηνευτή.

Είσοδος 6 Ευρώ

Εναρξη   22:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
DRIVE BY WIRE(NL)

—————————————————————————————-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το καυτό alternative rock σχήμα που ακούει στο όνομα Drive By Wire , δεν δυσκολεύεται να τραβήξει τα βλέματα πάνω του από το 2006 και μετά, όπου και κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο του και σίγουρα οφείλει μέρος αυτού στην χαρισματική φιγούρα, Simone Holsbeek που σε ρόλο κιθαρίστριας και τραγουδίστριας, αποτελεί την εμπροσθοφυλακή αυτής της ανερχόμενης desert fuzz rock δύναμης.

Στα πλαίσια της mini περιοδείας τους που συμπεριλαμβάνει 5 ημερομηνίες στην Ελλάδα και 4 στην Ολλανδία, οι Ολλανδοί Drive By Wire , θα βρεθούν την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, για να φέρουν μαζί τους τη σκόνη της ερήμου και να μας ταξιδέψουν στα μεθυστικά ψυχεδελικά τους τοπία.
Πόρτες: 21:00 – Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Δισκορυχειον Μιουζικ Στορ (Καρανάσιου 5, Τρίκαλα, τηλ.: 2431077559)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΓΝΩΣΤΟΣ   ΧΕΙΜΩΝΑΣ & ΣΤΙΧΟΙΜΑ

——————————————————————————————–
Είσοδος 10 Ευρώ

Εναρξη 21:00