Τετάρτη 06.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προβολή ταινίας “Το Αυτό (IT)”

17.09.2021 /

Ο κύκλος των θερινών προβολών ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ., με την προβολή της ταινίας “Το Αυτό (IT)”, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης. Πρόκειται για μια αμερικανική ταινία τρόμου, σε σκηνοθεσία Andy Muschietti, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στίβεν Κίνγκ που κυκλοφόρησε το 1986.

                Το Αυτό εμφανίζεται με τη μορφή ενός κλόουν, μια οντότητα που καταβροχθίζει μικρά παιδιά, ενώ οι πρωταγωνιστές καλούνται να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους τους και να δώσουν ένα τέλος στον εφιάλτη που απειλεί την πόλη τους. Η ταινία κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2017, αποτέλεσε εισπρακτικό ρεκόρ του box office και έγινε η πιο επιτυχημένη ταινία τρόμου παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για την ταινία:

            To φιλμ ξετυλίγει την ιστορία επτά παιδιών, που μεγαλώνουν στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι, στην πολιτεία Μέιν, και έχουν δημιουργήσει την «Λέσχη των Χαμένων», καθώς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έχουν περιθωριοποιηθεί από τις παρέες των συνομηλίκων τους. Την ίδια στιγμή, το Ντέρι είναι το λημέρι ενός διαβολικού κλόουν, του Πένιγουαϊζ, που κάθε 27 χρόνια, βγαίνει από τους υπονόμους της πόλης, αρπάζει παιδιά και σπέρνει τον τρόμο στην πόλη.

Στη προβολή επιτρέπεται η είσοδος σε 50 άτομα, χωρίς προεγγραφή, τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας