Δευτέρα 21.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πανελλήνιες: Πρεμιέρα με Αγγλικά αύριο η εξέταση των ειδικών μαθημάτων

21.06.2018

Στο νομό Τρικάλων οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο 3ο Γενικό Λύκειο και δήλωσαν συμμετοχή 242 υποψήφιοι

 

Για ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων η εξεταστική δοκιμασία ανήκει στο παρελθόν.

Για κάποιους όμως και συγκεκριμένα για εκείνους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαγωνιστούν στα ειδικά μαθήματα το άγχος συνεχίζεται.

Με το μάθημα των Αγγλικών ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ομάδα Α και Β) οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον προκειμένου να έχουν δικαίωμα στην επιλογή σχολής ή τμήματος για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διαρκέσουν μέχρι και 30 Ιουνίου.

Οι Τρικαλινοί υποψήφιοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών θα διαγωνιστούν στις εγκαταστάσεις του 3ου γενικού λυκείου Τρικάλων όπου έχει οριστεί το εξεταστικό κέντρο.

Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή να διαγωνιστούν στα υπόλοιπα μαθήματα αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν κατά την ημέρα της εξετάσεις 09:30 π.μ. και η εξέταση θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα στις 10:00 το πρωί.

Η διάρκεια της εξέτασης είναι 3 ώρες με δυνατή αποχώρηση 1 ώρα μετά την έναρξη της διαδικασίας.

Από το νομό Τρικάλων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαγωνιστούν 242 υποψήφιοι.