Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της φιλοζωικής ομάδας «Αrtemis»

13.06.2016

Σε μία πραγματικά υπέροχη εκδήλωση μετατράπηκε το τρέξιμο των εθελοντών μας, με ζωάκια, μουσική, πολλούς φιλόζωους μαζεμένους για έναν και μοναδικό σκοπό… να βοηθήσουμε τα αδεσποτάκια!
Η εκδήλωση που είχε θέμα υιοθεσίες & βοήθεια στα ζώα, κατάφερε να ενημερώσει σχετικά με το τι είναι η υιοθεσία ζώου και να καλύψει το ποσό για τα δύο χειρουργεία (Idefix – εξάρθρημα επιγονατίδας & Toby – εξάρθρημα ισχίου ) τα οποία θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 15/6!
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους του εθελοντές που έσπευσαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν, στον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωσή μας με την παρουσία του & τις δωρεές για τα χειρουργεία και όχι μόνο, τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και τους djs (Achillea, Alex Giannoucho, Stef Kat, Vaio Lasko).
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Μυλωνά Σωκράτη για την παραχώρηση του ήχου, στο κτηνιατρείο του κ. Χριστοδούλου Γιώργου για την χορηγία κτηνιατρικών φαρμάκων, στο petshop Megapet (Τασιούλας Απόστολος) για την χορηγία σκυλόπαρκου, στο petshop Farmville για την χορηγία οδηγών βόλτας στον κ. Αναστασίου Χρήστο αντιδήμαρχο και τον υπάλληλο κ. Παπαδημητρίου Βασίλη για την βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.