Τρίτη 28.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων

04.04.2016

sineleusi_filarmonikis1Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.

Ο Σύλλογος Φίλων της Δ.Φ.Τ. ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 με σκοπό την ανάδειξη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Δημ. Φιλαρμονικής Τρικάλων, την αναβάθμιση της μουσικής κατάρτισης των μελών της, καθώς και την προώθηση συνεργασιών της Δ.Φ.Τ. με άλλες Φιλαρμονικές, εντός και εκτός Ελλάδας.

Στη Γενική Συνέλευση, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Στέλλα Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του πρώτου έτους, κατά το οποίο υλοποιήθηκαν μουσικοπαιδαγωγικές δράσεις, σεμινάρια και εργαστήρια για ξύλινα και χάλκινα πνευστά, καθώς και για κρουστά μουσικά όργανα, από εξειδικευμένους καθηγητές και καταξιωμένους μουσικούς.

Επίσης, διοργανώθηκαν συναυλίες με διακεκριμένους σολίστ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε εκτενής συζήτηση αναφορικά με τα χρόνια πλέον προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Φιλαρμονική, συζήτηση κατά την οποία τα παρευρισκόμενα μέλη εξέφρασαν σκέψεις, αλλά και προτάσεις για το μέλλον της ιστορικής μπάντας της πόλης των Τρικάλων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων ευχαριστεί τα μέλη για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους.