Πέμπτη 01.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1.3. ανοικτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

03.03.2016

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1.3., ανοικτή σύσκεψη για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και την αντιπολεμική δράση, μετά από κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.
Αποφασίστηκε το διήμερο 18-19/3 να πραγματοποιηθούν : ανοικτή εκδήλωση- συζήτηση για το προσφυγικό και τον πόλεμο, έκθεση φωτογραφίας και συγκέντρωση- διαδήλωση στην πόλη, ενώ να προηγηθεί το πρηγούμενο διάστημα καμπάνια με εξορμήσεις στην πόλη, αφίσα και ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ και των social media.
Καταλήχθηκε να υπάρχει ένας άτυπος συντονισμός συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων κι αγωνιστών/ στριών, να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλέγγυων σε σταθερή βάση που να βρίσκεται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο νέας έλευσης προσφύγων στην περιοχή.
Καλούμε τη Δευτέρα 7.3. και ώρα 8:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιον, όλες και όλους τους αλληλέγγυους, αγωνιστές/στριες κινημάτων, συλλογικότητες, σωματεία, μετωπικά σχήματα, στέκια, συνδικαλιστικές παρατάξεις, πολιτικές οργανώσεις, δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, σε ανοικτή σύσκεψη, όπου θα συζητήσουμε, θα συνδιαμορφώσουμε και θα συναποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας στο αμέσως προσεχές διάστημα.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ