Σάββατο 13.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χορός και συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης νομού Τρικάλων

10.03.2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σωματείου στην απογευματινή συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και ώρα 5:30μμ, στο ξενοδοχείο GALLERY Art HOTEL (νέο ΚΤΕΛ Τρικάλων), για να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας του Νίκου Γαβριά.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γενική Συνέλευση του σωματείου, με τα εξής θέματα:

  1. Έγκριση του απολογισμού δράσης και της διοικητικής-οικονομικής διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.
  2. Έγκριση των ετήσιων προϋπολογισμών και ισολογισμών εσόδων και εξόδων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Εκλογή μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις – Ομοσπονδίες.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει 2η Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, στις 11:00πμ, στο υπόγειο του  Πνευματικού Κέντρου δήμου Τρικκαίων, επί της οδού Γαριβάλδη. Σε περίπτωση πάλι μη απαρτίας, θα ακολουθήσει η 3η Γενική Συνέλευση, η οποία θεωρείται και καταληκτική, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.