Παρασκευή 28.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πονοκέφαλος για το ΚΙΝΑΛ η επιλογή του υποψήφιου

03.12.2018

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει και να αποφασίσει τελικά τι θα πράξει η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα σχετικά με τις υποψηφιότητες στο δήμο Τρικκαίων.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η μόνη υποψηφιότητα που έχει κατατεθεί είναι αυτή του Γιώργου Σπαθή… αλλά υπάρχει σε εκκρεμότητα ακόμη και η υπόθεση του Ηλιάδη, ενώ μέσα στην εβδομάδα την υποψηφιότητα του για στήριξη θα καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες και ο Κώστας Κρεμμύδας.

Η διαδικασία στήριξης του υποψηφίου αποτελεί πονοκέφαλο για τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής αφού υπάρχουν σημαντικές αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Κρεμμύδα, όχι τόσο με το ίδιο το πρόσωπο, αλλά με την τακτική Λάππα να οδηγήσει την κατάσταση σε συζητήσεις για συνεργασίες, τόσο με τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με τους «Μένουμε Τρίκαλα». Μάλιστα ασφαλείς πληροφορίες του «Ε.Π.» κάνουν λόγο για στελέχη του ΚΙΝΑΛ που είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα σε μια τέτοια προοπτική και θα θέσουν άμεσα ζήτημα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως θα πρέπει να βρεθεί εκείνη η διαδικασία που θα γίνει αποδεκτή απ’ όλους, αν και όπως πλέον δείχνουν τα πράγματα η ρήξη έχει επιτευχθεί και θεωρείται από πολλούς δεδομένο πως τόσο ο Γ. Σπαθής, όσο και ο Κ. Κρεμμύδας θα κατέλθουν και χωρίς… την στήριξη του ΚΙΝΑΛ.