Πέμπτη 26.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στην κούρσα του κέντρου και ο Σταύρος Θεοδωράκης

24.08.2017

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε μιλώντας σε στελέχη και συνεργάτες του  ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του υπό ίδρυση νέου φορέα που θα υπερβαίνει τους υφιστάμενους σχηματισμούς

Κύκλο επαφών με στελέχη του Ποταμιού προκειμένου να τους ενημερώσει για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα στον χώρο του Κέντρου έχει ξεκινήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο πλαίσιο αυτό συγκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σεβαστουπόλεως ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και άλλα στελέχη του Κινήματος που αντάλλαξαν απόψεις επί τους ζητήματος. Οριστική απόφαση δεν υπήρξε, όπως μεταδίδουν αρμόδιες πηγές που τοποθετούν την επίσημη ανακοίνωση εντός της επόμενης εβδομάδας.

Από τις συζητήσεις, ωστόσο, προκύπτει ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει σχεδόν καταλήξει στην απόφαση να μπει στη μάχη ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για την ανοιχτή διαδικασία εκλογής που θα ακολουθηθεί υπό την εποπτεία του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως λένε από το περιβάλλον του, έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν διεκδικεί την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του υπό ίδρυση νέου φορέα που θα υπερβαίνει τους υφιστάμενους σχηματισμούς.

Πηγή Πρώτο Θέμα