Δευτέρα 13.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ποντάρουν για δεύτερο βουλευτή στη Ν.Δ.

12.01.2015

Μπορεί οι βουλευτές της Ν.Δ. Τρικάλων να τρέχουν κατά μόνας και να διαγκωνίζονται, μπορεί να έχουν να αντιπαλέψουν τα λάθη που έγιναν κατά την κυβερνητική θητεία κόντρα στις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όμως η αισιοδοξία πλεονάζει μιας και ο νομός Τρικάλων όπως έδειξαν οι ευρωεκλογές καλά κρατεί στον χώρο της δεξιάς.

Στόχος της τοπικής ηγεσίας αλλά και τον βουλευτών είναι οι ψήφοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε το ποσοστό του καλοκαιριού να κρατηθεί όσο γίνεται πιο ψηλά.

Αυτό φυσικά έχει διττό χαρακτήρα από την μια πλευρά να ενισχυθεί όσο γίνεται η παράταξη και από την άλλη να είναι το υψηλότερο ποσοστό στη Θεσσαλία.

Αν αυτό επιτευχθεί τότε η διεκδίκηση και δεύτερης έδρας στο νομό είναι σχεδόν σίγουρη. Σε αυτό σύμφωνα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχει βοηθήσει σημαντικά το «κόψιμο» των Οικονόμου και Χάιδου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν μια σημαντική δεξαμενή ψήφων από το χώρο του κυβερνώντος κόμματος.

Αντίθετα σημειώνουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τόσο λόγω της υπουργοποίησης Σκρέκα, της βαρύτητας των ονομάτων του Ηλία Βλαχογιάννη και του Μιχάλη Ταμήλου αλλά και των μηχανισμών που έχουν τα πολιτικά τους γραφεία, συν την είσοδο του Σάκη Λιούτα, ενός νέου ανθρώπου που έδωσε δυναμικό παρόν στις ευρωεκλογές και έχει μεγάλα περάσματα κυρίως στον κάμπο, μπορούν να κάνουν την διαφορά, ειδικά τώρα που υπάρχει η ελπίδα εκλογής και δευτέρου βουλευτού.

Χ.Κ.