Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πολιτική συζήτηση από την ΛΑ.Ε. Τρικάλων στην Καλαμπάκα

19.02.2017 /

Η ΛΑ.Ε πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ανοικτή πολιτική συζήτηση στην Καλαμπάκα με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση της ΛΑ.Ε.

Η πολιτική συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια οι ¨ΔΙΔΥΜΟΙ¨ στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας και κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Δημήτρης Καπέλας και ο Γιώργος Μουκουβάλας.

Η ΛΑ.Ε αγωνίζεται για τη συγκρότηση ενός ευρύτατου πολιτικά μετώπου αριστερών, αντιμνημονιακών, προοδευτικών, δημοκρατικών δυνάμεων που, στη βάση μιας ριζοσπαστικής και βιώσιμης εναλλακτικής πρότασης, μπορεί να δώσει νέα ελπιδοφόρα διέξοδο για τον λαό, τη νεολαία και τη χώρα.

Βασικά σημεία της εναλλακτικής πρότασης της ΛΑ.Ε είναι η ακύρωση των μνημονίων,η εξόδος απο την ΟΝΕ και η μετάβαση  σε εθνικό νόμισμα,η σύγκρουση με την Ε.Ε,η διαγραφή του δημοσίου χρέους,η εθνικοποίηση των τραπεζών, η διευρυμένη “σεισάχθεια” στα ιδιωτικά χρέη για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τους ανέργους  και ένα πρόγραμμα παραγωγικών επενδύσεων και παραγωγικού μετασχηματισμού  της οικονομίας.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε Τρικάλων

18/2/2017