Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πίτα γεμάτη με… παιδικά χαμόγελα

08.02.2015 /

 

Πλήθος πολύτεκνων οικογενειών και πολλά….παιδιά που γέμισαν την αίθουσα, ο σύλλογος πολυτέκνων νομού Τρικάλων, έκοψε το πρωί της Κυριακής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στον πολυχώρο «Thessalis»,στο 4ο χλμ. Τρικάλων-Λαρίσης.

Σύσσωμη παραβρέθηκε και η διοίκηση του συλλόγου με παρόντες τον πρόεδρο κ. Κων/νο Βήτα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Από πλευράς επισήμων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ντίνος Μπάρδας και Γιώργος Τσίγκας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Λάππας, ο τέως Δημοτικός σύμβουλος και τέως υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ Στέλιος Λάσκος(οι δύο τελευταίοι τυγχάνουν και μέλη του συλλόγου, αφού είναι πολύτεκνοι).

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Χρυσόστομος Νάσης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο όλων των πολυτέκνων λέγοντας πως είναι ευλογημένοι από το θεό και πως καμιά οικονομική κρίση δεν εμποδίζει τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά και τρανό παράδειγμα είστε εσείς, είπε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος κ. Βήτας έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους.

Στο τέλος ανέβηκαν στην πίστα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που με παραδοσιακά όργανα απέδωσαν γνωστά κομμάτια, σκορπώντας κέφι και διασκέδαση σε όλους.

                                                                                                                                                                                         Δ.Π.