Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκάνδαλο Σερέτη καταγγέλλει ο Πολάκης

27.01.2020 /

Τεράστιο ζήτημα προκύπτει για την κυβέρνηση το πολύπαθο υπ. Υγείας, αν όντως όσα δημοσιεύει η «Αυγή» και προέρχονται από ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ισχύουν. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει διάψευση.

Το δημοσίευμα: «Πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβριου που ανέλαβε την διοίκηση ο κ. Σερέτης να έχει λείψει για “υπηρεσιακούς λόγους” 57 ημέρες μέχρι τις 30.12 και να πληρωθεί τα αναδρομικά; αναρωτιέται με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα ο διοικητής χρειάστηκε όπως φαίνεται στο έγγραφο να επισκεφθεί το Νοσοκομείιο Βόλου και το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς για “υπηρεσιακούς λόγους” στις 31.12 και 1 διανυκτέρευση… ή αλλιώς, παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Πήλιο με έδοδα του Ελληνικού Δημοσίου!

Η ανάρτηση: “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ !!! Έλεος ,,πληρώνουμε και τα ρεβεγιόν των ΥΠΕΑΡΧΩΝ ΤΩΡΑ ;;;; Διαβάστε το έγγραφο που μου έστειλαν από την 5ηΥΠΕ με υπογραφή του διοικητή Σερέλη !!!!!
ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!

ΥΓ Αλήθεια πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβρη που ανέλαβε τη διοίκηση ο κυριος Σερετης να λείψει για υπηρεσιακούς λόγους 57 ημέρες (ολογράφως πενήντα εφτά) μέχρι τις 30/12 και να πληρωθεί βέβαια τα εκτός έδρας ;;;; Ποιος είναι, ο «ταξιδευτής» Στερεάς και Θεσσαλίας;;;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ:

Αν διαβάσεις το κείμενο σου σηκώνεται η τρίχα .Εκτος από λαμόγια είναι και πεινασμένοι ξεφτίλες .Εχει γράψει 57 ημέρες εκτός έδρας σε 3 μήνες και δέκα μέρες και γράφει και άλλη μια με διανυκτέρευση την παραμονή της πρωτοχρονιάς για να επισκεφτεί- λέει- το νοσοκομείο Βόλου και το κέντρο υγείας Ζαγοράς ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ για “υπηρεσιακούς λόγους” Δηλαδή να κάνει πρωτοχρονιά στο Πήλιο σε ξενοδοχείο και να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο!!!!!”