Τρίτη 23.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ποιητικό απόγευμα με μεγάλη συμμετοχή στα Τρίκαλα

25.08.2023 / /

Με στίχους σε ανάγνωση και σε μελοποίηση, στο έξοχο θεατράκι του Ληθαίου, πραγματοποιήθηκε και το 2023  το Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης. Η 11η κατά σειρά διοργάνωση του περιοδικού «Θράκα» με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων για τα Τρίκαλα, είχε ως κεντρικό θέμα την Αγάπη.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας, καλωσορίζοντας επισκέπτες/τριες και ποιητές/τριες από όλη τη Θεσσαλία, τόνισε τη σημασία του λόγου της ποίησης στη ζωή καθενός και την επιτυχία της διοργάνωσης, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος ακροατών στα Τρίκαλα.

Μετά την εισαγωγική παρουσίαση από τον Θάνο Γώγο, του περιοδικού «Θράκα», ποιήματά τους προγραμματίστηκε να παρουσιάσουν οι Κατερίνα Ηλιοπούλου, Αντώνης Σκιαθάς, Ηλίας Κεφαλάς, Ειρήνη Ρηνιώτη, Σπύρος Χαιρέτης, Ευσταθία Π., Αγαθοκλής Αζέλης, Γεωργία Κολοβελώνη, Νίκη Χαλκιαδάκη, Βάσω Χριστοδούλου ενώ από το εξωτερικό οι Tatiana Faia (Πορτογαλία), Joël Vernet (Γαλλία), Marija Dejanović (Κροατία). Την εκδήλωση θα συνοδεύσει με ζωντανή μουσική η Ελένη Αλεξίου.
Από τον Δήμο Τρικκαίων παραβρέθηκαν επίσης, η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη.

Από το γραφείο Τύπου

[fbcomments]