Τετάρτη 27.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι δραστηριότης του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων

19.09.2016 /

Ευχάριστα πέρασε το  ποδηλατικό διήμερο με πολλές ποδηλατικές εμπειρίες για τα παιδιά της ποδηλατικής ακαδημίας μας. Ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, μία εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στο ποδήλατο και την οικονομία.

Το Σάββατο από το πρωί, περίπου 30 παιδιά της ακαδημίας μας συμμετείχαν στην κεντρική πλατεία στην εκδήλωση του Δήμου προσφέροντας μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους που είχαν την τύχη να βρίσκονται τον χώρο της πλατείας. Το μεσημέρι  έξι από τα παιδιά της ομάδας αναχώρησαν για Συκούριο Λάρισας  όπου και συμμετείχαν στον αγώνα  «Ανάβαση Σπηλιάς»  που διοργάνωσε με επιτυχία ο Π.Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ αφού είχε σε όλες τις κατηγορίες περισσότερες από 120 συμμετοχές αθλητών.  Τα αποτελέσματα των έξι αθλητών μας έχουν ως εξής: Μίνι μικρά αγόρια, Ζιντζόβας Ντίνος 7ος – Νταμάγκας Παναγιώτης 9ος . Μίνι μικρά κορίτσια Νταμάγκα Αφροδίτη 6η . Μίνι μεγάλα αγόρια, Καρατζούνης Νίκος 6ος – Ιακωβάκης Χρήστος 10ος και Νταμάγκας Γιάννης 14ος .

Την Κυριακή η ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετείχε στην ποδηλατοβόλτα που διοργανώθηκε από τον Δήμο, με προορισμό την λίμνη Γκιτζή στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, μαζί με τα παιδιά ποδηλάτησαν και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου με πολλούς – πολλές  αντιδημάρχους. Στην όμορφη πλέων (μετά τον καθαρισμό της) λιμνούλα μας περίμενε μια έκπληξη αφού ο κ. Δ. Καμπλιώνης ετοίμασε μία ωραία εκδήλωση με μουσική,  προσφέροντας στους κουρασμένους ποδηλάτες γεύμα με σουβλάκια, λουκάνικα, χυμούς, αναψυκτικά  και κρασάκι για τους μεγαλύτερους.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει τις ποδηλατικές του  δραστηριότητες και την επόμενη εβδομάδα. Σειρά έχει τώρα η συμμετοχή στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου αναχωρούμε με μισθωμένο  λεωφορείο για τις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων στην Νέα Μάκρη Αττικής. Οι μικροί ποδηλάτες μας αναμένετε να περάσουν  ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο αγωνιστική ποδηλασία.

Οι χορηγοί της ομάδας μας βοηθάνε με τον δικό του τρόπο ο καθένας και αξίζει οι αναφορά τους: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr